Estiu a Maho

Maria Membrive, Vicenç Tur i Tato Rabassa
Aquest matí, la regidora de Comerç i Turisme, Maria Membrive, el primer tinent d’Alcaldia i responsable de promoció econòmica, Vicenç Tur, i Tato Rabassa, gerent de la productora Tararó, han presentat el programa ‘Estiu a Maó’, que té l’objectiu de potenciar l’ambientació als carrers i places de la ciutat a través de la música en viu, i fomentar l’activitat de comerços, bars i terrasses.

Declaracions de Tato Rabassa

Maria Membrive ha explicat que “el programa ‘Estiu a Maó’, inclou els cicles ‘Nits de música al carrer’, ‘Vermosset’ i ‘Festes de barriada’, cadascun d’ells amb una identitat pròpia’’. I ha afegit que la intenció de l’equip de govern és ‘‘poder equilibrar l’ambientació general a la ciutat amb la convivència veïnal, ja que considerem que és molt important respectar el descans de les persones que viuen al centre de Maó’’.

Amb aquest objectiu, la regidora ha anunciat que ‘‘s’ha concentrat tota l’activitat musical en tres dies a la setmana’’. Per una banda, els dimarts tindrà lloc el cicle ‘Nits de música al carrer’, els dissabtes al migdia se celebrarà el cicle ‘Vermosset’ i els divendres la música arribarà a les barriades amb el programa ‘Festes de barriada’.

Membrive ha volgut destacar dues novetats, el cicle ‘Vermosset’, que permetrà ‘‘atracar la música a les places els dissabtes al migdia, aprofitant el bon temps’’, i el programa ‘Festes de barriada’, que fomentarà l’activitat a les barriades alguns divendres dels mesos de juny, juliol i agost.

Nits de música al carrer

El cicle ‘Nits de música al carrer’ tindrà lloc del 14 de juny fins al 30 d’agost, i permetrà veure, tots els dimarts a la nit, actuacions en directe a diversos punts de la ciutat.

Tato Rabassa ha explicat que enguany el programa arriba a la seva sisena edició i ‘‘serà un projecte coral, basat en la col·laboració de locals, comerços i empreses, que segueixen apostant per aquest projecte que va néixer el 2011’’.

Les actuacions previstes per al dia 14 de juny són les següents:

21 hores. Carrer de ses Moreres (Terrassa Dit i Fet) — Purple Haze
21 hores. Plaça Bastió – Gemma Genazzano & Joe Scott
21 hores. Plaça Colón – Dani Carrión Duo
21:30 hores. Plaça Espanya – Feedback
21 hores. Plaça Reial – Versiones de Circo
21 hores. Plaça Príncep – (Terrassa Cava Ars) – Aikau
21.30 hores. Claustre del Carme (Terrassa bar Sa plaça) — Piru Leiro
21.30 hores. Plaça Miranda (Terrassa Bar Tabaris) – Carlos &Ita
Vermosset

Es tracta d’una de les novetats d’enguany, que permetrà veure actuacions musicals a les places de la ciutat els dissabtes al migdia, de 13 a 15 hores, i que neix amb l’objectiu de fusionar la música amb una variada proposta gastronòmica per parts dels bars participants.

S’iniciarà el pròxim dissabte 28 de maig amb les actuacions següents:

Plaça Bastió — Café Soul Quartet
Plaça Reial — Purple Haze
Plaça Espanya — Platano Manush
Plaça Constitució — Shanti & Martí
Plaça Colón — Long John Silver
Festes de barriada

Aquest programa neix amb la intenció de fomentar les activitats a les barriades de Maó durant alguns divendres dels mesos de juny, juliol i agost. Es començarà a barriades com Molí des Pla, Plaça Biosfera-Malbúger o Camí de ses Vinyes, i restarà obert a la participació de la resta de barriades i associacions.

Fuente : www.esdiari.com